Eerste exemplaar Kroniek deel 30 uitgereikt aan burgemeester Van der Laan

van de Laan ontvangt het boek

Op vrijdag 17 april jl. vond de SSEW-voorjaarsstudiedag plaats. Ter afsluiting van de studiedag werd het 30ste deel uit de reeks Kroniek 1914-1918 door SSEW-voorzitter Anton Kruft aan burgemeester van Amsterdam, Mr. Eberhard van der Laan, overhandigd. De burgemeester was speciaal voor de gelegenheid naar Doorn gekomen en liet in zijn toespraak zijn kennis van de Eerste Wereldoorlog én zijn affiniteit met de SSEW duidelijk blijken.

Kroniek 30 is inmiddels verkrijgbaar, voor donateurs van de SSEW met 10% korting indien bij de uitgever, uitgeverij Aspekt, besteld.
Deze jubileum-kroniek, onder redactie van Leo Dorrestijn, Henk van der Linden, Perry Pierik en Robert Jan de Vogel telt 481 bladzijdes en bevat 14 artikelen die een breed beeld geven over de oorlog.titelpagina van het boek

Index kroniek 1914-1918

Op de website van de SSEW is de index van kroniek 1914-1918 geplaatst. Deze index wordt steeds bijgewerkt met nieuwe uitgaven. Hierin vind u een overzicht van alle uitgegeven delen  en kunt u eenvoudig zoeken naar alle artikelen via indexen op naam auteur, op onderwerp en per deel.

U vindt de index op deze pagina.

overzicht: